Recensies

ster

Mevrouw M. Smit te Den Haag (10-04-2019)

Na een geschil van uitbetaling van mijn kleine pensioen. Ben ik via Google terecht gekomen bij Precise and Wise Juristen. Na hulp van Mark Fluitman heeft dit vandaag geresulteerd in een positieve wending
Bij een evt volgend geschil kom ik zeker bij jullie terug.
Groetjes Monique Smit


re

De heer R. Rellum te Nijkerk (09-05-2018)

Door een inbreuk op het auteursrecht hebben wij van Internetlab.nl de diensten van Precise and Wise ingeschakeld. Dhr. Fluitman heeft op zéér korte termijn gehandeld waardoor de kwestie binnen een week opgelost was waar het ons al bijna drie maanden kostte. Nogmaals hartelijk dank!gg

De heer en mevrouw Lakens te Oostvoorne (04-05-2018)

Wij hebben contact gezocht met Precise and Wise Juristen naar aanleiding van een conflict met de leverancier van onze blokhut. Precise and Wise Juristen heeft voor ons contact gelegd met de leverancier. Toen die weigerde de juiste schuur te leveren heeft Precise and Wise Juristen voor ons een dagvaarding opgesteld, een deurwaarder geregeld en gezorgd dat de zaak voor de kantonrechter kwam. Mede dankzij de inzet van Mark Fluitman wonnen wij de zaak op alle fronten. Precise and Wise Juristen hield ons tijdens de zaak goed op de hoogte en wij zijn zeer tevreden over de afloop.

Met vriendelijke groet,
De heer P. Lakens en mevrouw A. Lakensrt

De heer D. van Kasteel te Utrecht (28-11-2017)

Precise and Wise Juristen heeft mij geholpen bij het bemiddelen van mijn vastellings overeenkomst.
En dat is op een professionele wijze gedaan. Zij komen gewoon een stuk verder bij bedrijven en hebben geregeld dat ik deze kosten gewoon terug krijg.

Het was een spoedopdracht en die is gelijk aangenomen, waar andere zeiden van nee dat is te kort tijd . Maar Precise and Wise Juristen heeft het voor mij geregeld . Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Precise and Wise Juristen.

Ik zou Precise and Wise Juristen bij iedereen aanraden.bb

Mevrouw H. Sanders te Helmond (25-09-2017)

Wij zijn snel en deskundig geholpen met arbeidsrecht......En hebben deskundig en juridische steun gekregen in alle opzichten. Bedankt meneer Fluitman voor alles.bb

De heer H. Dalbke te Wieringerwaard (07-09-2017)

snel advies verkregen ,plan van aanpak dmv probleemanalyse goed begrijpelijk onderbouwd, hieruit vloeiende, duidelijk advies verkregen!re

De heer H. Meulemans te Zundert (31-06-2017)

Zaak tegen RTL 4 over een tv uitzending. Is nooit een zaak geworden een brief van Mark was voldoende. Goed en snel opgelost.

Met vriendelijke groet,

Henry Meulemans
Dubbel D Schoenenbb

De heer J. Pennekmap te Bovenkarspel (16-06-2017)

Precise and Wise Juristen bedankt voor de snelle en vakkundige afwikkeling. Mocht er in de toekomst wederom een conflict zijn, weten wij bij wie we ons kunnen melden.
Hotel Het Roode Hertre

De heer M. Kocaré te Voorburg (20-01-2017)

Ik wil mij graag aansluiten bij alle goede reacties die ik heb gelezen over de werkwijze van Precise and Wise. Zij hebben mij meer dan uitstekend geholpen inzake mijn conflict met een keukenketen. Indien in mijn omgeving iemand een advocaat nodig heeft zal ik hen zeker van harte aanbevelen.
Met vriendelijke groet,
Marcel Kocarére

De heer J. Hiemstra en mevrouw A. Hiemstra (28-12-2016)

Er zijn veel advocaten in Nederland maar weinig die zo professioneel en goed bereikbaar zijn als Mark Fluitman. Ik heb een juridisch conflict over arbeidszaak op alle punten gewonnen dor deskundig advies van Mark, zijn motto zou kunnen zijn: als het niet kan zo als het moet dan moet het maar zo als het kan.er

Mevrouw A. Maas te Made (20-12-2016)

Ik had een geschil met een sportschool over een contract dat zij weigerde op te zeggen, terwijl dit nog wel binnen de bedenktermijn van 7 dagen was. Na advies van Precise and Wise heb ik het telefoongesprek opgenomen waarin een medewerkster zei dat ik wel 7 dagen bedenktijd had. Ook heb ik daarna nog een mail gestuurd. Hierdoor is inmiddels het contract ontbonden. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het luisteren naar mijn verhaal en het geven van jullie mening. Het heeft mij ontzettend geholpen. Mocht er nog een keer iets anders voorvallen, dan kom ik weer naar Precise and Wise en zal hen ook zeker bij familie en vrienden aanraden. Nogmaals bedankt! Mevrouw A. Maas 

re

Mevrouw M. Visser te Kortgene (29-09-2016)

Ik als verhuurder wilde de tijdelijke huurovereenkomst in de zin van artikel 15 van de leegstandswet ontbinden. Mijn huurders weigerde te vertrekken voor de einddatum van de vergunning. Door bemiddeling en een duidelijke brief van Precise and Wise juristen is de tijdelijke huurovereenkomst ontbonden en was een kort gedingprocedure niet nodig.fg

Mevrouw L. van Haasen te Amsterdam (21-07-2016)

Mijn vaststellingsovereenkomst is door jullie gecontroleerd en aangepast. Dit heb ik aan mijn werkgever voorgelegd en is nu op een aantal belangrijke punten aangepast. Ik ben tevreden en kan jullie van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Loes van Haasensterren1

Mevrouw C. van den Berg te IJsselstein (20-06-2016)

Op 18 mei 2016 was ik op zoek naar een goede jurist die mij kon adviseren, naar aanleiding van een brief die mijn zoon had ontvangen van de Vos & Partners advocaten, inzake het plegen van "inbreukmakende producten" en het verveelvoudigen daarvan. Door op internet te zoeken, kwam ik bij Precise and Wise. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en de zaak uitgelegd. Naar mijn mening was mijn zoon onschuldig voor het feit dat hij onrechtmatig bezig was, inzake hetgeen, dat door de Vos en Partners werd beweerd. Ik moet zeggen dat ik echt heel goed ben bijgestaan, met advies en de Vos en Partners op een duidelijke en goede manier van repliek heeft gediend. De brieven die naar de Vos en Partners zijn verstuurd, waren heel goed geformuleerd en van hoogwaardig juridische termen voorzien. Mede daardoor is de zaak waar mijn zoon van werd beschuldigd, teniet gedaan. Ik ben er zeer dankbaar voor en het heeft bij mijn zoon en mijzelf (moeder) heel veel spanning en druk weggehaald. Mijn zoon is niet schuldig en dat is heel fijn om te weten. Ik wil daarom ook een ieder, die zich in een soort zelfde situatie verkeerd, zoals in bovenstaande wordt geschetst, adviseren om zich bij te laten staan door Precise and Wise Juristen dat zal de zaak zeker te goede komen.

Met vriendelijk groet,

Conny van den Berglang

De heer en mevrouw Schmidt te De Rijp (22-05-2016)

"Vanaf het moment dat wij gekozen hebben voor de heer M. Fluitman om onze zaken te behartigen hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Wij hebben in eerste instantie voor Precise and Wise Juristen gekozen op basis van de kernwaarden, transparantie en toegankelijkheid, zoals deze vermeld staan op de website. Uit onze ervaring kunnen wij nu aangeven dat dit absoluut van toepassing is. Daarnaast is de bereikbaarheid, feedback alsmede inzet en advies om het geschil tot een goed einde te brengen als zeer positief ervaren. Het overnemen van de 'last' kan met gerust hart overgelaten worden aan de kunde van de heer Fluitman.

Met vriendelijke groet,

Dennis Schmidt"lang

Mevrouw Jansen te Etten-Leur (25-11-2015)

Wij hebben dhr. Fluitman ingeschakeld voor het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst betreffende een ontslag met wederzijds goedvinden. Wij zijn erg tevreden en dankbaar over de wijze waarop dit is uitgevoerd. De communicatie met dhr. Fluitman verloopt op een zeer prettige manier. Hij is vrijwel altijd bereikbaar via email en/of telefoon en als hij niet in de gelegenheid is om op te nemen, dan belt hij zeer snel terug. Daardoor kunnen zaken op een snelle en professionele manier en ook zeker met positieve betrokkenheid afgehandeld/behandeld worden.
In de vaststellingsovereenkomst die dhr. Fluitman voor ons zou nakijken moesten een aantal punten aangepast en toegevoegd worden. Dit is door hem op een goede nette manier gedaan, en wij zijn erg blij met het resultaat! Wij hebben zelf onvoldoende parate kennis van juridische zaken omtrent ontslag en dan is het erg prettig als een betrouwbaar iemand met goede kennis van zaken dit van je overneemt en ervoor zorgt dat alles klopt. Heel erg bedankt daarvoor.
Met vriendelijke groeten,
Mevrouw Jansenre

De heer N. Ahmetovic te Den Haag (06-10-2015)

Beste Mark Fluitman LL.B. U weet wat ik laatste 6 weken allemaal heb moeten meemaken hoop stress ik ben onterecht ontslagen. U heeft hard geknokt dat ik al mijn facturen uitbetaald kreeg plus mijn baan terug. U bent de beste. Ik ben echt te tevreden met u. Heeft alles voor mij geregeld ik ben dankbaar aan u.

Met vriendelijke groeten ENVDfg

De heer G. Prummel te Zierikzee (16-08-2015)

Geachte heer Fluitman,

Over de dienstverlening kan ik positief zijn.
U hebt me altijd tijdens de gerechtelijke procedure goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en het resultaat is zeker positief te noemen.
(vonnis rechtbank kamer voor kantonzaken)

Alvast vr. gr.
G. Prummelgg

Fam. Houtzager te Lutjewinkel (22-05-2015)

Na een mail getuurd te hebben naar het precice and wise juristen met uitleg van ons probleem, werden wij de volgende dag gebeld. Zij wilden ons probleem behandelen. Na wat over en weer gebeld is er een brief opgesteld, die wij eerst te lezen kregen. Na goedkeuring is deze aangetekend opgestuurd en naar het desbetreffende bedrijf toegestuurd. De volgende dag ontbond het bedrijf hun contract met ons. Wij blij. Door de goede en snelle handeling van precise and wise juristen hebben wij een zorg minder.
Fam. Houtzager.sterren1

Mevrouw M. Buis van NiceNais4You te Zwaagdijk-Oost (27-03-2015)

Een geschil met het bouwbedrijf van mijn zwagers en schoonzus. Een in de offerte aangeprezen verwarmingssysteem welke mijn salon (3 bij 4 meter) niet verwarmd kreeg. Dit speelde al meer als twee jaar. Ik kwam zelf met een oplossing en wilde een nieuw systeem zelf betalen als Timmerbedrijf Buis dit kosteloos zou installeren. Dit waren de heren geenszins van plan en ik kreeg 300 euro aangeboden als afkoopsom. Dit bod heb ik afgewezen en heb toen contact gezocht met Precise and Wise. Het concept van deze juristenfirma stond mij wel aan. Je weet precies wat je kwijt bent.

De juristen van Precise and Wise hebben mij heel goed bijgestaan. Mails werden altijd snel beantwoord en ook het telefonisch contact was goed. Volgens Precise and Wise maakte ik met mijn “zaak” een goede kans omdat Timmerbedrijf Buis niet nakwam wat er afgesproken was en zij ook niet met een passende oplossing kwamen.

De rechter heeft uiteindelijk in zijn vonnis besloten dat de overeenkomst aangaande het verwarminssysteem ontbonden werd en Timmerbedrijf Buis werd veroordeeld tot het terug betalen van de koopsom van het verwarmingssysteem en close-in boiler. Zij moesten het systeem verwijderen en het dak, plafond en wand herstellen. Ook moesten zij een schadevergoeding betalen. Ik was natuurlijk heel blij dat Precise and Wise de zaak had gewonnen.re

Mevrouw D. Wozniak te Den Haag (22-02-2015)

Precise and Wise Juristen hebben ons zeer goed bijgestaan tijdens een conflict met Vliegtickets.nl. Ze hebben ons goed uitgelegd hoe wij het conflict het best kunnen oplossen. Precise and Wise hebben alle noodzakelijke stappen gedaan om voor ons het conflict tot onze tevredenheid op te lossen. Wij zullen hun advies weer gebruiken als het weer noodzakelijk blijkt. Hartelijk bedankt en veel success bij de volgende klanten.

er

De heer dr. J.A. Koelen te Hilversum (24-01-2015)

De heer Fluitman heeft mij voor een periode van enkele maanden op deskundige wijze bijgestaan in een geschil met mijn verhuurder. De heer Fluitman was open over hoe hij de situatie inschatte, en dit wekte veel vertrouwen. Zijn schriftelijke reacties waren altijd zeer verzorgd en terzake kundig. Ik ben hem dankbaar voor zijn goede advies en raad hem zonder voorbehoud aan een ieder aan die een geschil heeft met zijn verhuurder.lang

De heer Karaman te Hengelo (12-12-2014)

"Dhr. Mark Fluitman van Precise and Wise Juristen heeft ons zeer goed bijgestaan tijdens ons rechtszaak tegen Business Lease Nederland BV. Wij hadden een mooie auto gekocht. Echter binnen 6 maanden tijd 3 dure reparaties moeten verrichten. Totale kosten was een kleine € 5.000,-. Business Lease wilde in eerste instantie 250 euro in tegemoet komen. Met pijn en moeite maximaal 500 euro. Ze wilden maar 3 maanden garantie geven. De duurste reparaties vielen vlak na de 3e maand. Men vond het zeer vervelend voor ons, maar eigen risico vond Business Lease Nederland BV. Zoals u kunt begrijpen heb ik een zeer slechte ervaring met Business Lease Nederland aan overgehouden. Ook een hele dure! Gelukkig kwam ik toevallig op internet Mark Fluitman tegen. Na een telefoontje werd mij duidelijk en op een heldere manier uitgelegd wat en hoe hij ons hiermee kon helpen. Na een korte periode hebben wij de zaak god zij dank gewonnen (vonnis rechtbank sector kanton) en bleef de schade zeer beperkt. Aan Mark Fluitman van Precise and Wise Juristen hebben een zeer positieve ervaring aan over gehouden. Ik heb Mark als zeer sympathieke, professioneel en maatschappelijk betrokken ervaren. We hadden een plezierige samenwerking. Mocht ik in de toekomst weer juridisch advies nodig hebben, dan weet ik in ieder geval bij wie ik direct aan kan kloppen. Mark bedankt!".


lang

F. van Hooydonk te Etten-Leur (30-10-2014)

"Geachte heer Fluitman,

Nogmaals bedankt voor het advies en de hulp. Ik had mijn auto te koop aangeboden bij “Besteautobod.nl” een veilingsite voor auto’s. Nadat de overeenkomst in orde was gemaakt bleek dat het afleveradres van de opkoper 160km van mijn woonplaats liggen, en dat ik de auto zelf weg moest brengen. Was een tegenvaller maar ik had dit er wel voor over omdat ik snel van mijn auto af was. Met de opkoper een afspraak gemaakt om de auto te brengen, bij aankomst bleek er volgens de opkoper schade aan de auto te zitten waardoor hij de overeengekomen prijs niet wilde betalen. Er was in het verleden inderdaad wel een keer schade aan de auto geweest, maar is destijds door een erkend schadebedrijf via de dealer gerepareerd. Het bod wat ik via veilingsite had gekregen op deze auto was al niet de hoofdprijs, maar dat had ik geaccepteerd. Maar nog minder voor de auto krijgen ging er bij niet in dus besloot ik om de auto weer mee terug te nemen. Hierna contact gezocht met Precise and Wise Juristen met de heer Mark Fluitman. Deze heeft de zaak bestudeerd, en mij advies gegeven om juridische stappen te ondernemen. Wij hebben de zaak gewonnen (vonnis rechtbank sector kanton) met als resultaat dat de opkoper de auto na een jaar alsnog moest afnemen voor het afgesproken bedrag.

Met vriendelijke groet,
F. van Hooydonk".


sterren1

VrijdagOnline.nl te Groningen (08-04-2014)

"Precise & Wise Juristen heeft ons geweldig geholpen bij een zaak waarbij er door een concurrent inbreuk werd gemaakt op enkele auteursrechtelijk beschermde stukken, waaronder onze website. Nadat Precise & Wise de tegenpartij op heldere en strenge wijze had gewezen op de overtredingen bleek de tegenpartij niet van plan te zijn, zijn website en andere inhoud aan te passen en bleek het niet eens te zijn met onze stelling.

Na advies van Mark Fluitman van het juristenkantoor, hebben we besloten de zaak voor te laten komen bij de rechter. Hierbij heeft Precise and Wise al het voorbereidende werk uit handen genomen en hebben ze tot in detail uitgelegd wat de juridische mogelijkheden en onmogelijkheden waren.

Het resultaat is dat tijdens de rechtszitting de tegenpartij heeft aangegeven alsnog de inbreukmakende stukken te zullen aanpassen binnen afgespoken tijdsbestek. De tegenpartij heeft onder andere zijn website aangepast.

Ik kan niet anders zeggen dat Precise and Wise precies voor elkaar heeft gekregen wat ons doel was: Zorgen dat ons merk en identiteit op geen enkele wijze ongeoorloofd door andere partijen kunnen worden overgenomen. Ik zal me zeker weer richten tot Mark Fluitman wanneer er juridische vraagstukken ter sprake komen.
Joost Klein
VrijdagOnline.nl."fg

Kees van der Zwart te Ermelo (27-03-2014)

"Beste Mark,

Geweldig dat dit zo allemaal geregeld kon worden !
Ik kan alleen maar uit lof spreken over uw diensten, eindelijk van dat wurgende contract af.

De situatie werd goed en persoonlijk bekeken, en er zijn vanuit daar geweldige oplossingen gevonden.

Met hele vriendelijke groet,
Kees van der Zwart."lang

Patrick Thielen te Roosendaal (11-03-2014)

"In november 2013 ben ik met mijn Italiaanse vrienden naar Amsterdam gegaan om hen de stad te laten zien. Een van mijn vrienden is net als ik gehandicapt, hij is namelijk doof. Samen met mijn vrienden heb ik een auto gehuurd in Amsterdam en hebben deze toen geparkeerd op een gehandicapteparkeerplaats. Toen we terug kwamen bij de huurauto bleek dat we een flinke boete hadden gekregen van Cition voor parkeren zonder een geldige gehandicaptenparkeerkaart. Naar onze mening was dat helemaal niet het geval, een van mijn vrienden had namelijk een Italiaanse gehandicaptenparkeerkaart in de huurauto gelegd. Ik heb voor het maken van bezwaar tegen de boete mij gewend tot Mark Fluitman van Precise and Wise Juristen. Hij gaf aan dat de Italiaanse parkeerkaart op grond van de Regeling gehandicaptenparkeerkaart wel degelijk een geldige parkeerkaart is. Cition heeft het door Precise and Wise Juristen gemaakte bezwaar gegrond verklaard, waardoor mijn Italiaanse vriend de boete niet hoefde te betalen. Precise and Wise Juristen zou ik zeker aanraden voor een juridisch conflict. Met vriendelijke groet, Patrick Thielen."bb

Nico Spiekman te Leeuwarden (10-10-2013)

"Geachte heer Fluitman, Ik wil u bedanken voor uw adequate en professionele aanpak inzake het gemeente verhaal, en zal bij eventuele zaken mijnerzijds opnieuw een beroep op u doen. Vriendelijke groet, N. Spiekman".gg

Pierre-Marcel Schouten te Apeldoorn (26-09-2013)

"Conflict gehad met Volkswagen dealer Utrecht wilde niet de mistlampen die ontbraken aan de auto vergoeden, hierop contact gezocht met Precise and Wise Juristen met de heer Mark Fluitman. Heeft gelijk aangegeven dat wij een sterke zaak hadden en hij deze zaak graag wilde doen. Na meerdere brieven en telefonisch contact met het garagebedrijf te hebben gehad, hebben zij geschikt in deze zaak, de heer Mark Fluitman heeft mij uitstekend bij gestaan in deze zaak. Ook een normale rekening, weten waar je aan toe bent echt heel fijn. Mocht ik weer iets in de toekomst hebben dan weet ik in ieder geval waar ik moet zijn!! Met vriendelijke groet, P.M. Schouten." lang

Joris Visser te Enkhuizen (01-08-2013)

"Ik ben een zeer tevreden klant bij Precise and Wise Juristen. Mijn vriendin die heeft een eigen schoenenzaak. Zonder na te denken had ze voor een advertentie voor een lokale zondagskrant een foto van google gebruikt. Waar ze niet bij na had gedacht is dat de foto auteursrechtelijk beschermd was. Na ongeveer een maand nadat de advertentie geplaatst was kreeg mijn vriendin een aangetekende brief van een advocatenkantoor met daarin de melding dat de foto die zij gebruikt had voor haar advertentie auteursrechtelijk beschermd was door een andere schoenenzaak. Of mijn vriendin even over de brug wilde komen met een bedrag van € 1.000,00 en bij elk wedergebruik steeds weer € 1.000,00. Gelukkig kende ik de heer Mark Fluitman persoonlijk. Nadat hij de brief gelezen had, ontdekte hij al meerdere slordige fouten en onwaarheden die in de brief beschreven waren. Mark heeft voor mij voor een zeer schappelijke prijs een keurige brief opgesteld en verstuurd naar het advocatenkantoor. Dankzij Precise and Wise Juristen hebben wij vervolgens nooit meer wat van het adcocatenkantoor gehoord en geen cent hoeven te betalen. Hier waren wij erg blij mee."re

Joost Klein te Groningen (10-07-2013)

"Precise and Wise Juristen hebben ons perfect geholpen bij het oplossen van een juridisch conflict. Naast een zeer snelle en effectieve werkwijze wist Precise and Wise ons exact uit te leggen hoe e.e.a. juridisch in elkaar stak en wat de beste en meest effectieve oplossing was om het conflict op te lossen. Ze hebben ons al het werk uit handen genomen en het conflict opgelost. Complimenten!"ni

Marjan van der Zanden te Eindhoven (12-06-2013)

"Prima geholpen. Begripvol en afspraken worden nageleefd."gg

John Starmans te Kerkrade (22-05-2013)

"Ik ben pas geleden een eenmansbedrijfje gestart als zzp'er mantelzorger. Uiteraard stootte ik gelijk tegen de bureaucratie van een instantie aan. Als eenling kwam ik er niet doorheen waardoor ik financiële problemen kreeg met de uitbetalingen aan mijn bedrijfje. Gelukkig trof ik op het internet Precise and Wise Juristen, en hun logo werd vrij snel waargemaakt door de heer Mark Fluitman die werkelijk maar één pittige brief nodig had om mij met dat probleem te helpen. Zodoende dat mijn lof uitgaat naar de heer Mark Fluitman, als ik hem weer eens nodig heb voor mijn bedrijfje zal ik zeker weer graag van zijn diensten gebruik maken. Een aanrader dus...!!"bb

Stijn van Veelen te Amsterdam (10-04-2013)

"Mark Fluitman heeft mij uitstekend geholpen met een huurconflict. Zijn werkwijze was zeer doortastend en het resultaat was uitstekend. Ik zou Precise and Wise Juristen zeker aanbevelen, en mocht een andere juridische kwestie zich voordoen opnieuw inhuren."vv

Niels van der Sloot te Amsterdam (18-03-2013)

"Was prettig om samen te werken met Mark. Hij is flexibel en begripvol. Hij heeft mij goed geholpen bij het verfijnen en controleren van mijn juridische stukken."vv

Okke Druif te Heerenveen (04-02-2013)

"Een bedrijf wat echt achter de mensen staat die problemen hebben en daar ook de tijd voor durven te nemen. FANTASTIES. bedankt."vv

Ernesto Duiveman te Katwijk (29-01-2013)

"Heeft mijn zaak tot tevredenheid behandeld."

Google