Over Precise and Wise Juristen

Precise and Wise Juristen is een ambitieus en gedreven juridisch adviesbureau dat zich richt op de advisering van particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt haar cliŽnten te voorzien van scherpe en wijze rechtshulp. Het streven naar de beste oplossing voor een juridisch probleem of conflict vormt bij ons steeds het uitgangspunt.

Transparantie en toegankelijkheid zijn kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere juridische dienstverleners. Door de laagdrempelige opstelling nemen cliŽnten gemakkelijk contact met ons op bij het maken van keuzes en beslissingen. Daardoor kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en zoveel mogelijk worden voorkomen.

Mark Fluitman LL.B.
Oprichter Mark Fluitman LL.B.

Precise and Wise Juristen is opgericht door de heer Mark Fluitman. Na zijn studie rechten aan de Hogeschool van Amsterdam is hij gaan studeren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mark Fluitman heeft de graad Bachelor of Laws (LL.B.). Naast het exploiteren van het bedrijf Precise and Wise Juristen volgt hij in deeltijd de specialisatie Master of Laws (LL.M.).

Heeft u juridisch advies nodig? Stel dan uw vraag per e-mail of telefoon aan de juristen van Precise and Wise en ontvang direct het eerste juridisch advies gratis!
Precise and Wise Juristen
Manufactured by: Precise and Wise Juristen
Model: Precise and Wise Juristen
Product ID: Precise and Wise Juristen
9,4/10 based on 29reviews
79,95 New
Uitgever:Precise and Wise Juristen

Google