Over Precise and Wise Juristen

Precise and Wise Juristen is een ambitieus en gedreven juridisch adviesbureau dat zich richt op de advisering van particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt haar cliŽnten te voorzien van scherpe en wijze rechtshulp. Het streven naar de beste oplossing voor een juridisch probleem of conflict vormt bij ons steeds het uitgangspunt.

Oprichter Mark Fluitman LL.B.
Oprichter Mark Fluitman LL.B.

Transparantie en toegankelijkheid zijn kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere juridische dienstverleners. Door de laagdrempelige opstelling nemen cliŽnten gemakkelijk contact met ons op bij het maken van keuzes en beslissingen. Daardoor kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en zoveel mogelijk worden voorkomen.

Precise and Wise Juristen is opgericht door de heer Mark Fluitman. Na zijn studie rechten aan de Hogeschool van Amsterdam is hij gaan studeren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mark Fluitman heeft de graad Bachelor of Laws (LL.B.)

Google