Juridisch abonnement ondernemer

Snel en effectief uw factuur geÔncasseerd

Als ondernemer zult u regelmatig te maken krijgen met slecht betalende cliŽnten dan wel cliŽnten die zelfs niet betalen. Hoe gaat u om met te incasseren facturen? U zou uw vordering kunnen overdragen aan een incassobureau. Echter beschikken degenen bij het incassobureau die uw vordering proberen te incasseren ook over een gedegen kennis van het recht? Vaak niet.

Voor het incasseren van een vordering is op zichzelf niet een heel grote kennis van het recht nodig. Echter zal een debiteur sneller geneigd zijn de factuur te betalen als hij merkt dat hij iemand tegenover zich heeft die de juiste juridische termen gebruikt en weet hoe een en ander juridisch in elkaar steekt. Derhalve is het laten incasseren van een vordering door een jurist meer kansrijk.

Precise and Wise Juristen biedt nu voor ondernemers een juridisch abonnement aan voor het incasseren van onbetwiste vorderingen voor slechts Ä 199,95 exclusief BTW per jaar. Onze juristen kunnen als geen ander op professionele wijze uw factuur incasseren door de debiteur in eerste instantie per e-mail en telefoon te benaderen. Mocht de debiteur als nog niet betalen dan zal worden overgegaan tot een aangetekende ingebrekestelling.

Mocht de debiteur wederom niet overgaan tot betaling, dan kunnen onze ervaren juristen de debiteur voor u dagvaarden voor de rechtbank sector kanton.

  • Voordelige prijs
  • De juiste juridische termen
  • Eenvoudig, snel en effectief

Ä 199,95 excl. BTW per jaar 

Productvoorwaarden

34
Heeft u juridisch advies nodig? Stel dan uw vraag per e-mail of telefoon aan de juristen van Precise and Wise en ontvang direct het eerste juridisch advies gratis!
Precise and Wise Juristen
Manufactured by: Precise and Wise Juristen
Model: Precise and Wise Juristen
Product ID: Precise and Wise Juristen
9,4/10 based on 29reviews
79,95 New
Uitgever:Precise and Wise Juristen

Google