Juridisch adviesbureau Utrecht

Juridisch adviesbureau Utrecht

Juridisch adviesbureau Utrecht

U bent verhuisd naar Utrecht en bent vanwege een verborgen gebrek aan uw nieuwe woning op zoek naar een juridisch adviesbureau welke u kan helpen bij het voorzien van goed juridisch advies. Een goed juridisch adviesbureau in Utrecht is Precise and Wise.

U heeft al geprobeerd om er met de verkoper onderling u te komen, maar die wijst elke aansprakelijkheid van de hand. Het verborgen gebrek aan de woning bestaat uit een lekkend dak waardoor u de slaapkamer niet kunt gebruiken. Het juridisch adviesbureau geeft in de eerste plaats aan da naar het bouwjaar van de woning dient te worden gekeken.

Als het namelijk om een heel oud huis gaat, dan had het namelijk op de weg van de koper gelegen om eerst onderzoek te laten doen naar het huis alvorens deze te kopen. De koper kan in het geval van een heel oud huis namelijk verwachten dat er sneller gebreken ontstaan aan de woning of dat er reeds gebreken zitten aan de woning.

Juridisch adviesbureau adviseert

U geeft aan het juridisch adviesbureau aan dat het om een woning gaat met het bouwjaar 2008. Het juridisch adviesbureau in Utrecht geeft aan dat er in een dergelijk geval geen sprake is van een oud huis zodat u mocht verwachten dat het huis de eigenschappen zou bezitten die nodig zijn voor normaal gebruik en u niet hoefde te betwijfelen dat de eigenschappen voor een normaal gebruik van de niet aanwezig zouden zijn.

Het juridisch adviesbureau in Utrecht adviseert in dit geval om over te gaan tot het schrijven van een aangetekend schrijven waarin staat dat de verkoper aansprakelijk wordt gesteld voor het verborgen gebrek.

Juridisch adviesbureau Precise and Wise

Gezien u geen kennis heeft van het recht geeft u aan de het juridisch adviesbureau in Utrecht de opdracht om de verkoper een juridisch schrijven te sturen. Heeft u een probleem de verkoper inzake een verborgen gebrek? Neem dan contact op met Precise and Wise Jursten. Wij verlenen juridisch advies in heel Nederland.

Google