Juridisch adviesbureau Tilburg

Juridisch adviesbureau Tilburg

Juridisch adviesbureau Tilburg

Sinds gister bent u met enige spoed op zoek naar een deskundig juridisch adviesbureau in Tilburg dat u kan adviseren inzake het controleren van een vaststellingsovereenkomst. Uw werkgever wilt namelijk de arbeidsovereenkomst met u, met wederzijds goedvinden beŽindigen omdat uw functie komt te vervallen en de werkgever u ook niet kan herplaatsen in een andere geschikte functie. U heeft reeds een vaststellingsovereenkomst van de werkgever gehad waarin hij u een transitievergoeding geeft plus de financiering voor het volgen van een studie tot omscholing tot secretaresse.

Juridisch adviesbureau vaststellingsovereenkomst

U vraagt zich echter af of de vaststellingsovereenkomst wel conform de gebruikelijk standaarden is opgesteld en of de hoogte van de transitievergoeding wel juist is. Tevens vraagt u zich af of na het ondertekenen van de vaststellingsovereenkomst u nog recht heeft op een WW-uitkering.

Indien u opzoek bent naar een juridisch adviesbureau in Tilburg dan kan juridisch adviesbureau Precise and Wise u voorzien van juridisch advies. Precise and Wise heeft veel ervaring met het controleren en aanvullen van vaststellingsovereenkomsten.

Juridisch adviesbureau helpt

Waar dient een juridisch adviesbureau onder andere op te letten bij het controleren van de vaststellingsovereenkomst. Een belangrijk element in een vaststellingsovereenkomst is dat de arbeidsovereenkomst op initiatief van de werkgever wordt beŽindigd, dan wel gedeeltelijk wordt beŽindigd. Dit is van belang voor de aan te vragen WW-uitkering. Op het moment dat dit niet duidelijk in de overeenkomst staat zou het UWV kunnen denken dat de werknemer het initiatief heeft genomen, waarmee de werknemer de WW-uitkering misloopt.

Een ander zeer belangrijk element wat een juridsich adviesbureau in de vaststelingsovereenkomst dient op te nemen is dat de werknemer geenszins een verwijt valt te maken voor de beŽindiging van de arbeidsovereenkomst. Het juridsich adviesbureau doet er goed aan om in de overeenkomst op te nemen dat er geen sprake is van een dringende reden.

Heeft u een juridsich adviesbureau in Tilburg nodig? Neem dat contact op met juridsich adviesbureau Precise and Wise in Tilburg. Wij verlenen u het eerste juridisch advies altijd gratis.

Google