Juridisch adviesbureau Groningen

Juridisch adviesbureau Groningen

Juridisch adviesbureau Groningen

U heeft een autobedrijf in Groningen en heeft dringend een juridisch adviesbureau nodig die u kunt bijstaan in een gerechtelijke procedure bij de rechtbank Noord-Nederland kamer voor kantonzaken. In de dagvaarding wordt geŽist dat u het betaalde bedrag van Ä 5.000,00 voor een verkochte auto terugbetaald aan de consument. De motor van de auto is namelijk na een periode van 1 maand na de koop doorgedraaid.

Juridisch adviesbureau bij koop

U bent het echter niet eens met de eis omdat u zeker weet dat de auto bij aflevering voldeed aan alle eisen en het daarom niet uw verantwoordelijkheid is dat de auto kapot is gegaan. Het juridisch adviesbureau in Groningen geeft aan dat als er binnen zes maanden na een consumentenkoop een gebrek ontstaat aan de gekochte zaak de bewijslast komt te liggen bij de verkoper.

Het ligt dus op de weg van de verkoper om aan te tonen dat het onmogelijk door de afgeleverde auto zelf kan komen dat de auto nu defect is. Onderzoek naar de auto is in dit geval noodzakelijk geeft het juridisch adviesbureau in Groningen aan.

Juridisch adviesbureau helpt

Het juridisch adviesbureau adviseert u daarom om de motor van de auto te onderzoeken, zodat wellicht een oorzaak gevonden kan worden van het vastlopen van de motor. Na grondig onderzoek naar de auto komt u er achter dat er in plaats van diesel, benzine in de motor en autotank zit. U kunt met zekerheid aangeven dat de motor daardoor is vastgelopen uiteindelijk.

Het juridisch adviesbureau in Groningen geeft vervolgens aan dat u op deze manier heeft voldaan aan het leveren van bewijs dat de auto niet door u toedoen defect is gegaan. U zult geen geld hoeven terug te betalen aan de consument omdat de fout bij de consument zelf ligt.

Juridisch adviesbureau nodig?

Heeft u een juridisch adviesbureau in Groningen nodig? Neem dan contact op met Precise and Wise Juristen. Zij kunnen u voorzien van deskundig juridisch advies.

Google