Juridisch adviesbureau Den Haag

Juridisch adviesbureau Den Haag

Juridisch adviesbureau Den Haag

U bent al enige tijd op zoek naar een juridisch adviesbureau in uw woonplaats Den Haag. U heeft namelijk een geschil met de buren over een geplaatst raam in hun huis dat direct uitzicht geeft op uw tuin. U heeft met andere woorden geen privacy meer.

U weet echter niet hoe het juridisch precies in ekaar zit en wilt daarom graag met een juridisch adviesbureau in contact treden die verstand heeft van dergelijke situaties. Precise and Wise kan als juridisch adviesbureau in Den Haag u in een situatie als deze goed van dienst zijn. Maar ook in andere situaties uiteraard.

Juridisch adviesbureau bij geschil

Een deskundig juridisch adviesbureau zou in dit geval moeten aangeven dat het op grond van de wet niet is toegestaan om zonder toestemming van de buren een raam of venster te plaatsen binnen een afstand van 2 meter van de erfgrens. De wetgever heeft op deze manier ervoor gezorgd dat buren elkaars privacy moeten respecteren.

Maar wat als het juridisch adviesbureau in Den Haag buitengerechtelijk heeft geprobeerd om er uit te komen met de buren, maar de buren weigeren mee te werken aan het verwijderen of dicht maken van het raam. Wat zijn dan de mogelijkheden?

De enige mogelijkheden voor het juridisch adviesbureau in Den Haag is dan om namens haar cliŽnt naar de kantonrechter te stappen. Bij de kantonrechter kan verwijdering van het raam worden gevorderd.

Juridisch adviesbureau nodig?

Als u een juridisch geschil heeft op wat voor gebied dan ook. Neem dan vrijblijvend contact op met juridisch adviesbureau Precise and Wise in Den Haag. Wij staan u graag te woord voor een eerste gratis juridisch advies.

Google