Juridisch adviesbureau Amsterdam

Juridisch adviesbureau Amsterdam

Juridisch adviesbureau Amsterdam

Sinds kort woont u in Amsterdam en heeft een goed juridisch adviesbureau nodig. U heeft namelijk een geschil met de vereniging van eigenaars. Tijdens de ledenvergadering heeft een meerderheid van de leden tegen een voorstel tot renovatie van een gemeenschappelijke muur gestemd. Toevallig is dat juist de muur waar onder andere uw appartement deel van uitmaakt.

Sinds kort zijn er om onbekende redenen namelijk forse scheuren in de muur gekomen. Doordat de scheuren steeds verder gaan zijn er al enkele stenen van de muur los komen te zitten. U weet niet wat u moet doen en vraagt een juridisch adviesbureau om raad.

Juridisch adviesbureau burenrecht

Een juridisch adviesbureau zal in dit geval proberen om te middelen tussen de VvE en u als appartementsrecht eigenaar. Een buitengerechtelijke oplossing voor een geval als dit is altijd beter. Het kan natuurlijk voorkomen dat de VvE blijft bij haar standpunt en dus dat de scheur niet gerepareerd zal worden.

In een dergelijk geval is mogelijk om de kantonrechter te verzoeken om een vervangende machtiging te verlenen voor het laten uitvoeren van de reparatie en dus dat ook de overige leden dienen mee te betalen aan de reparatie. Heeft u een probleem met de VvE? Neem dan contact op met Precise and Wise Juristen. Zij zijn gespecialiseerd in het burenrecht.

Heeft u juridisch advies nodig? Stel dan uw vraag per e-mail of telefoon aan de juristen van Precise and Wise en ontvang direct het eerste juridisch advies gratis!
Precise and Wise Juristen
Manufactured by: Precise and Wise Juristen
Model: Precise and Wise Juristen
Product ID: Precise and Wise Juristen
9,4/10 based on 29reviews
79,95 New
Uitgever:Precise and Wise Juristen

Google