Juridisch advies Tilburg

Juridisch advies Tilburg

Juridisch advies in Tilburg

U heeft een tv gekocht bij een elektronica winkel bij u in de buurt in Tilburg, echter nadat u de tv heeft geïnstalleerd merkt u dat het beeld niet goed is, er zit namelijk heel veel ruis door het beeld. U probeert nog eens om de tv goed aan te sluiten, echter blijft het beeld met ruis.

Het eerste wat in u opkomt is om de winkelier te bellen en aangeven dat het product niet goed functioneert. U geeft aan dat u graag ziet dat de tv wordt hersteld of dat u een nieuwe tv wilt. Tegen al uw verwachtingen in geeft de winkelier aan dat hij u niet verder kan helpen, omdat u geen verzekering voor de tv heeft afgesloten. U geeft aan dat het toch niet zo kan zijn dat u een nieuwe dure tv koopt en dat deze het niet blijkt te doen. De winkelier heeft daar echter geen boodschap aan en vertelt u dat u de tv kan laten repareren, maar dat u dat waarschijnlijk € 1.000,00 gaat kosten.

Nadat u een nacht heeft geslapen besluit u om een jurist in de armen te nemen om deze situatie juridisch te laten onderzoeken. Echter zijn er bij u in de omgeving en op het internet zoveel verschillende juristen die zich aanbieden, dat u niet meer weet welke u nou moet kiezen. U vraagt zich af of er nog een groot verschil is in kwaliteit en prijs.

Vragen als deze zijn terechte vragen om jezelf te stellen. Er bestaat namelijk een groot verschil in kwaliteit en prijs tussen verschillende juristen. De ene jurist rekent bijvoorbeeld een uurtarief van € 150,00 exclusief BTW en de ander vraagt € 100,00 per uur. Bovendien verschilt de kwaliteit enorm per jurist. Toch zijn bovenstaande tarieven nog steeds erg veel geld voor de meeste mensen.

Juridisch advies Precise and Wise

Een goed alternatief voor kwalitatief juridisch advies tegen een redelijke prijs is Precise and Wise Juristen te Rucphen, het uurtarief bij hen is slechts € 79,95. Zij kunnen in heel Nederland cliënten van juridisch advies voorzien zoals bijvoorbeeld juridisch advies in Amsterdam of juridisch advies in Rotterdam. Kenmerkend voor onze juristen is dat zij een laagdrempelige houding hebben tegenover hun cliënten, ten gevolge waarvan de communicatie op een ontspannen en niet al te formele manier plaatsvindt.

Woont u in de omgeving Tilburg en u bent op dit moment in een juridisch conflict verzeild geraakt en u ziet geen kans meer om het onderling met de andere partij op te lossen, dan kunnen de juristen van Precise and Wise u uiteraard bijstaan.

Google