Juridisch advies Rotterdam

Juridisch advies Rotterdam

Juridisch advies in Rotterdam

Indien u in Rotterdam en omgeving woont en u heeft een juridisch conflict, dan kunnen de juristen van Precise and Wise u voorzien van scherp juridisch advies. Onze juristen die u voorzien van juridisch advies (vrij vertaald in het Engels betekent dit ‘Legal Advice’) zijn allemaal gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u, uw rechtspositie wilt weten, u wilt een contract op laten stellen of u heeft juridische hulp nodig bij een conflict dat u heeft over een gedane aankoop.

Ook kunt u een geschil met een persoon, een instantie of instelling hebben. Of wellicht heeft u een klacht over een product of dienst? Dit zijn een van de vele voorbeelden die heel vaak in de praktijk voorkomen. U zou uiteraard zelf aan de slag kunnen gaan. Om uw recht te halen dient u verschillende juridische stappen te zetten. Dit is niet voor iedereen weggelegd helaas. Het is daarom van uiterst belang dat u heel goed weet waarop u recht heeft en hoe u deze stappen dient te nemen. Gaat u bijvoorbeeld een brief schrijven dan is het uiteraard van belang dat u uw brief met de juiste juridische termen opmaakt. Want de juridische wereld heeft zo zijn eigen taalgebruik en veel mensen zijn niet bekend met belangrijke gangbare termen.

De juristen van Precise and Wise Juristen kunnen u op vele rechtsgebieden van dienst zijn, zoals bijvoorbeeld het arbeidsrecht of huurrecht. Dit zijn een van de vele rechtsgebieden waarbij wij u goed kunnen helpen. Samen gaan we op zoek naar een correcte oplossing.

Juridisch advies van deskundige juristen

Het voordeel van onze juristen is onder meer dat zij laagdrempelig zijn en praktisch zijn ingesteld. Met dat laatste wordt vooral bedoeld dat niet in onmogelijkheden wordt gedacht, maar juist wat wel mogelijk is. Onze juristen denken altijd oplossingsgericht en zeker niet probleemgericht. Middels buitengerechtelijke bemiddeling tussen partijen is vaak al een oplossing tussen partijen mogelijk.

Als alle buitengerechtelijke paden zijn bewandeld en er is nog steeds geen oplossing voor uw probleem dan kunnen onze juristen u door hun ervaring met procederen voor de kantonrechter goed bijstaan. Door de gedegen en solide rechtskennis van onze juristen weten zij precies welke rechtsgronden zij voor u moeten aanhalen, alsook de daarbij horende argumentatie.

De integere juristen van Precise and Wise Juristen geven niet alleen juridisch advies in Rotterdam, maar we zijn er in principe voor heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan juridisch advies Amsterdam maar ook juridisch advies Den Haag. Bel ons gerust op voor een gratis eerste juridisch advies.

Google