Juridisch advies Haarlem

Juridisch advies Haarlem

Juridisch advies in Haarlem

U woont in Haarlem en heeft daar een vaste juridisch adviseur. Echter door de crisis is de adviseur voor u te duur geworden en gaat u op zoek naar goedkoper juridisch advies bij u in de buurt. U heeft namelijk zo nu en dan te maken met juridische aangelegenheden.

Waar vindt u echter zo snel goedkoper juridisch advies? Deskundig juridisch advies voor de juiste prijs is niet altijd makkelijk te vinden. Bovendien moet het betreffende juristenkantoor of advocatenkantoor ook bij u passen, u moet zich op uw gemak voelen met andere woorden.

Indien u in een dergelijke situatie terecht bent gekomen, dan kunnen de juristen van Precise and Wise u helpen aan juridisch advies voor de juiste prijs. Zij geven namelijk al juridisch advies voor Ä 69,95 per uur. Dit ligt ver beneden het gemiddelde uurloon van de meeste juristen. Onze juristen hebben daarnaast een no-nonsense houding, in die zin dat zij to the point zijn en bovendien een laagdrempelige houding hebben tegen cliŽnten zodat de cliŽnt zich op zijn gemak voelt.

Juridisch advies in meerdere rechtsgebieden

De juristen van ons kantoor zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, namelijk het arbeidsrecht, auteursrecht, bestuursrecht, burenrecht, familierecht, huurrecht, letselschaderecht, ondernemingsrecht, pensioenrecht en het verbintenissenrecht.

Als u bijvoorbeeld een juridisch conflict heeft met uw autogarage omdat u vindt dat de auto het niet goed doet en de garage weigert de kosten te betalen voor de reparatie, wat voor jurist heeft u dan nodig? In een dergelijk geval heeft u een jurist verbintenissenrecht nodig. Deze jurist weet exact alle wetten en regels omtrent contracten tussen consumenten en bedrijven dan wel tussen twee bedrijven of particulieren.

Het grote voordeel van een jurist verbintenissenrecht is dat hij specifiek is gespecialiseerd in juridische vraagstukken welke te maken hebben met contracten of verbintenissen die van rechtswege ontstaan op grond van de wet, zoals bijvoorbeeld een onrechtmatige daad. Bij dat laatste kan men denken aan een aanrijding met de auto en de andere automobilist de schade niet wilt vergoeden.

Maar als u met een ander probleem zit zoals bijvoorbeeld een inbreuk op uw auteuresrecht, dan kunnen onze juristen u ook prima van dienst zijn. Doordat onze juristen zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden kunnen wij onze klanten op veel rechtsgebieden van dienst zijn.

Bel voor gratis juridisch advies

Woont u in de omgeving Haarlem en heeft u een juridisch probleem? Neem dan direct contact met ons op, op een van de volgende telefoonnummers (0165) 32751 of (06) 57548629. Wij voorzien u met plezier van een gratis juridisch advies en indien gewenst nemen wij u zaak verder in behandeling om het probleem effectief en snel op te lossen.

Google