Juridisch advies Groningen

Juridisch advies Groningen

Juridisch advies in Groningen

U woont al jaren in Groningen met veel plezier in een pand in het centrum van de stad. Echter de laatste jaren heeft u regelmatig last van geluidsoverlast van de nieuwe buren. U heeft al enkele keren aangegeven dat u het harde geluid erg hinderlijk vindt. De buurman geeft dan aan dat u niet zo moet zeuren. U heeft de politie en gemeente al een keer ingeschakeld, echter zonder resultaat.

Gisteravond om 01:00 was het weer zover, de buurman begon weer muziek af te spelen waarbij het volume dusdanig hoog was dat u behalve het horen van de muziek door de muren, ook trillingen voelde van de zware bass. De maat is nu echt vol voor u. U loopt naar de buurman en geeft aan dat dit nu echt moet ophouden, echter blijft de buurman doorgaan met harde muziek afspelen.

U bent ten einde raad en weet niet meer wat u moet doen. U wendt zich voor juridisch advies tot een jurist en vraagt wat uw rechtspositie is en wat mogelijke juridische stappen zouden kunnen zijn.

Juridisch advies Precise and Wise

Als u op zoek bent naar juridisch advies in Groningen op het gebied van het burenrecht, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u deskundig bijstaan. Een jurist van ons kantoor zal u dit geval aangeven dat op grond van artikel 5:37 BW in samenhang met artikel 6:162 BW de buurman kan worden aangesproken op onrechtmatig handelen. Een dergelijke vordering wordt ook wel een onrechtmatige daad actie genoemd.

Het voordeel van onze juristen is dat zij in tegenstelling tot veel andere juridische dienstverleners een stuk goedkoper zijn. Het uurtarief van een gemiddelde jurist ligt namelijk al gauw op € 130,00 exclusief BTW, echter is het uurtarief van Precise and Wise slechts € 69,95 per uur. Heeft u op dit moment juridisch advies nodig en u woont in Groningen neem dan direct contact met ons op. Ook voor juridisch advies Amsterdam of bijvoorbeeld juridisch advies Tilburg kunt u bij ons terecht, in principe verleent ons kantoor in heel Nederland juridisch advies.

Onze juristen staan u graag te woord en voorzien u van een eerste gratis juridisch advies. Met een gratis eerste juridisch advies kan uw zaak snel worden opgelost, echter als er toch meer nodig is om de zaak op te lossen dan neemt ons kantoor tegen het voordelige uurtarief uw zaak in behandeling.

In het geval er een juridisch schrijven dient te worden gezonden aan de tegenpartij, dan zullen onze juristen het schrijven eerst aan u voorleggen alvorens het schrijven wordt verzonden. Hierdoor weet u wat er aan de tegenpartij is verzonden.

Google