Juridisch advies Enschede

Juridisch advies Enschede

Juridisch advies in Enschede

U woont in Enschede en bent op zoek naar juridisch advies voor een gerezen conflict tussen u en uw buurman. De buurman weigert namelijk zijn heg te snoeien tot de wettelijk toegestane hoogte van twee meter ten gevolge waarvan u inmiddels tegen een heg van bijna drie meter aankijkt. U vindt de heg erg vervelend omdat u zich daardoor opgesloten voelt in uw eigen tuin.

U heeft al verschillende keren geprobeerd om samen met de buurman tot een oplossing te komen, echter weigert de buurman elke medewerking om de heg te snoeien. U heeft de gemeente op de hoogte gebracht van het gerezen conflict tussen u en uw buurman, echter geven zij aan dat zij in een dergelijke zaak weinig kunnen betekenen omdat dit een civiele zaak betreft, namelijk het burenrecht wat is geregeld in boek 5 van het Burgerlijk Wetboek.

In dit geval is art. 5:49 lid 1 BW van toepassing. In genoemd artikel staat dat buren een scheidingsmuur mogen plaatsen op de erfgrens waarbij de heg maximaal twee meter hoog mag zijn. U bent inmiddels ten einde raad en weet niet hoe u nu verder moet met dit probleem en gaat op zoek naar een jurist die is gespecialiseerd in het burenrecht. Op internet treft u echter zoveel aanbod van juristen aan dat u niet weet welke u moet kiezen. Waar moet u bijvoorbeeld opletten? En bestaat er nog een prijsverschil en kwaliteitsverschil tussen de juristen?

Het is goed om dergelijke vragen aan jezelf te stellen. Er bestaat namelijk inderdaad een groot verschil tussen juristen. De meeste jursiten hanteren al een uurtarief van € 150,00 exclusief BTW, echter is dat voor de meeste mensen niet betaalbaar.

Onze juristen helpen u

Indien u in Enschede woont en u bent op zoek naar een jurist die voor een betaalbare prijs u kan bijstaan, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u goed van dienst zijn. Ons kantoor hanteert een uurtarief van € 69,95 exclusief BTW en levert kwalitatief goede juridische bijstand. Lees hier de recensies van cliënten over onze dienstverlening. Neem direct contact met ons op en ontvang het eerste juridisch advies gratis.

Google