Juridisch advies Almere

Juridisch advies Almere

Juridisch advies in Almere

U woont in Almere en verhuurt woningen aan particulieren. In het huurcontract dat u heeft laten opstellen door een advocaat staat dat indien er sprake is van hennepteelt in de huurwoning u het huurcontract mag ontbinden omdat dit een dusdanig ernstige inbreuk op het huurcontract is dat voortzetting van dat contract naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid niet van de verhuurder verlangt kan worden.

Tot op heden heeft u nooit een dergelijke situatie meegemaakt, echter afgelopen maandag heeft de politie een inval gedaan in een pand van u vanwege verdenking van hennepteelt door de huurder. In de woning trof de politie een gehele hennepplantage aan op de 2de verdieping.

Daarop wendt u zich tot uw jurist voor juridisch advies. U geeft aan dat u graag wilt dat de jurist per direct de huurovereenkomst buitengerechtelijk ontbind, de huurder de woning binnen drie weken dient te verlaten met de zijne, de huurder binnen drie weken de sleutels moet afgeven bij u en dat de brief per aangetekende post dient te worden bezorgd. Na drie weken heeft u echter nog geen enkele reactie van de huurder ontvangen. U vraagt uw jurist wederom om juridisch advies.

Uw juridisch geschil opgelost

Als u een juridisch conflict heeft zoals bijvoorbeeld bovenstaande situatie en u woont in de omgeving van Almere, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u goed van dienst zijn. Zij hebben ruime ervaring met het oplossen van de meest voorkomende juridische geschillen. In een situatie als bovenstaand kunnen onze juristen u bijvoorbeeld perfect helpen met het dagvaarden van de huurder voor de kantonrechter. Naast de gedegen kennis van het recht hebben zij namelijk ook ruime ervaring met procederen voor de kantonrechter.

Kenmerkend voor Precise and Wise Juristen is de transparante manier van werken, in die zin dat zij constant de cliŽnt op de hoogte houden van hetgeen er aan de hand is. Daarnaast zijn de juristen laagdrempelig ten gevolge waarvan de communicatie op een ontspannen wijze verloopt. Woont u in Almere en heeft u dringend juridisch advies nodig? Neem dan direct contact op met onze juristen, zij luisteren aandachtig naar uw probleem en geven u een eerste gratis juridisch advies.

Google