Juridisch advies

Juridisch advies

Heeft u juridisch advies nodig? Dan bent u bij Precise and Wise Juristen aan het juiste adres. Onze juristen verlenen deskundig juridisch advies en houden u daarbij op een transparante wijze op de hoogte van de werkzaamheden. In tegen stelling tot veel juridische dienstverleners levert ons kantoor voor een zeer betaalbare prijs juridisch advies.

Juridisch advies van jurist

Oprichter Mark Fuitman LL.B.
Oprichter Mark Fuitman LL.B.

In een dicht bevolkt land als Nederland kunnen juridische conflicten snel ontstaan. Echter kunnen juridische conflicten met het juridisch advies van Precise and Wise Juristen ook weer snel worden opgelost. Onze juristen kunnen bijvoorbeeld door middel van een goede juridische brief het conflict eenvoudig oplossen.

Daarnaast kunnen onze juristen ook als bemiddelaars tussen partijen optreden om tot een minnelijke oplossing te komen. In veel opzichten is het namelijk beter om een juridisch conflict buitengerechtelijk op te lossen.

Juridisch advies documenten

Indien u juridische documenten zoals een arbeidsovereenkomst, samenlevingsovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst of freelancecontract nodig heeft voor uw onderneming of voor u zelf, dan kunnen wij voor u de documenten opstellen. Als u zelf al een overeenkomst heeft opgesteld kunnen wij uw overeenkomst controleren op juridische fouten en hiaten.

Juridisch advies in procedure

Soms is het echter onvermijdbaar om een gerechtelijke procedure te starten tegen de tegenpartij. Precise and Wise Juristen heeft ruime ervaring met het voeren van dagvaardingsprocedures bij de rechtbank. Daardoor weten zij precies welke stappen zij moeten nemen in een dergelijke procedure. Daarnaast zijn zij door de ruime ervaring met procederen deskundig in het houden van een overtuigend betoog voor de rechter, zodat de rechter wordt overtuigd van het standpunt van de clint.

De rechter van de betreffende rechtbank zal dan een bindende uitspraak doen tussen partijen. Partijen dienen zich dan te houden aan het vonnis. Indien de veroordeelde partij zich niet aan het vonnis houdt zal een deurwaarder worden ingeschakeld om bijvoorbeeld beslag te leggen op spullen van de veroordeelde.

Juridisch advies nodig?

Heeft u een juridisch geschil waar u niet uitkomt? Neem dan direct contact op met ons voor juridisch advies. Een jurist van ons luistert naar uw probleem en geeft u vervolgens een eerste gratis juridisch advies. Mocht blijken dat er meer nodig is dan een gratis juridisch advies, dan kunnen onze juristen uw gerezen geschil in behandeling nemen voor slechts 79,95 per uur.

Google